Visit our website in Italiano Switch to Italiano
Visit our website in English Switch to English
Visit our website in Français Switch to Français

Bistro ReFresh!

Vienna, Austria

The Austrian National Library’s canteen has changed and opened its doors to employees and visitors as Bistro ReFresh!. Being inside the largest Baroque library in Europe, its design was inspired by it: at first glance the red walls stand out, illuminating the rooms alternating with the white ones, and giving it a modern and dynamic look. The street furniture, combined with contemporary works of art, completes the canteen’s look.

The chairs from the Joe collection were chosen with the dark seat and back in light wood, creating a contrast that echoes the play of colors of the walls, paintings and other accessories.


Year
2019
Project & Design
Derenko
Photography
Courtesy of Derenko

Project Photos

Products Used

Subscribe to Newsletter

Stay connected for the latest news
required field
required field